Loading...

Zlínská konference Svět patří smělým

aneb příběhy osobností, které se nebojí měnit svět

14|15 BAŤŮV INSTITUT

16.5.2017 - 16:00 - 21:00

O konferenci

Správné nastavení mysli, výdrž, schopnost nacházet a využívat nové příležitosti - to vše jsou faktory, které ovlivňují náš úspěch. Druhý ročník konference bude zaměřený především na téma překonávání hranic. Ať už se jedná o hranice fyzické nebo psychické, všichni se s nimi někdy setkáváme a musíme ven ze své komfortní zóny. Ven objevit své vlastní limity.

den

hodin

řečníků

účastníků

Mnoho konferencí a kulturních akcí se odehrává v Praze či v Brně. Lidé ve svých regionech pak příliš snadno zapomínají, jak skvělé osobnosti pocházejí z jejich sousedství. Smyslem konference je inspirovat se příběhy regionálních osobností, které se díky svému myšlení a přístupu nebály měnit svět.

 

"Co chceš - můžeš!"
-- Tomáš Baťa

 

 Minulý ročník: http://www.svetpatrismelym.cz/2016/konference/

speakeři

Petr Vabroušek

Petr Vabroušek

Největší sportovní úspěchy: 1. místo Ironman Jižní Korea 1. místo Ironman JAR 1. místo Israman Ironman (2013, 2014) 2. místo ME v dlouhém triatlonu Nizozemí 3. místo ME v dlouhém triatlonu Německo 19. místo MS Ironman Havaj a mnoho dalších: http://www.petrvabrousek.cz/

Petr Vabroušek

Jen opravdu málo sportovců v České republice se může pyšnit takovou vytrvalostí a takovými úspěchy jako nejznámější český Ironman a triatlet Petr Vabroušek. Sbírá po dlouhá léta úspěchy nejen na světové triatlonové scéně, ale také na extrémních běžeckých závodech.
Eva Gajdošík

Eva Gajdošík

Ztělesňuje to, co hlásá: "Cokoli děláte, nemůžete dělat bez vášně. Jak to děláte jenom tak, tak to třeba dotáhnete do konce, ale stojí vás to daleko víc úsilí, cesta je tvrdší a trvá déle. Ale když to máte takto, tak tím sami sobě nesmírně pomůžete."

Eva Gajdošík

Silná žena s obrovským množstvím energie, se širokým úsměvem a nadhledem. V roce 2008 koupila zámek Napajedla, aby ho zachránila a uchovala odkaz původního majitele J. A. Bati. Dnes je díky práci Evy a její dcery Petry většina zámeckých prostor opravena a zpřístupněna
Petr Horký

Petr Horký

Točil v osmdesáti zemích světa. Je autorem sedmi knih, z nichž tři jsou bestseller a dvě dostaly literární cenu Egona Ervína Kische. Natočil kolem sedmdesáti dokumentů. http://www.csfd.cz/film/357645-stoleti-miroslava-zikmunda/prehled/

Petr Horký

Režisér, moderátor, producent. Točil v 80 zemích světa. Došel na severní pól, přešel pěšky Grónsko, vylezl na vybuchující sopku Merapi, točil žraloky bez jakékoli ochrany a mnoho dalšího. Je autor životopisného filmu Století Miroslava Zikmunda.
Olga Jurášková

Olga Jurášková

Olga Jurášková

Je ředitelkou Ústavu marketingových komunikací FMK UTB. Jako lektorka se specializuje na oblast public relations. Má dlouholeté zkušenosti v oblasti tvorby firemních marketingových a komunikačních strategií.
Jirka Doležal, Honza Emler

Jirka Doležal, Honza Emler

www.doller.cz

Jirka Doležal, Honza Emler

Jirka a Honza si chtěli splnit své sny, ale moc se jim to nedařilo. Začali proto hledat nástroj, který by jim pomohl. Potřebovali zvládnout time management, osobní rozvoj a s ním spojenou motivaci. Tak vznikl diář Doller.
Barbora Pečeňová

Barbora Pečeňová

Založila konference Leadership Brno a Leadership Praha. Má ráda cestování a komické zážitky, o kterých přednáší a bloguje. http://historky-z-cest.blogspot.cz/

Barbora Pečeňová

Je senior konzultant a lektor v GrowJOB Institutu a v rámci projektu Konec prokrastinace. Specializuje se na témata sebediscipliny a trénování odvahy. Zabývá se také oblastí motivace a hodnotového leadershipu.
Václav Staněk

Václav Staněk

Původně čtyřnásobný mistr republiky v běhu na osm set metrů vyměnil běh na atletickém ovále za budování značky Vasky.

Václav Staněk

Student, sportovec a zakladatel zlínské značky Vasky. Nebojí se velkých cílů a neztrácí velké oči. Jeho snem je dostat Vasky do celého světa a přesvědčit, že regionální materiály a poctivá práce jsou něco, čeho bychom si měli vážit dnem a nocí.
Václav Liška

Václav Liška

Má rád cestování a sport. Běhá ultramaratony a věnuje se bojovému umění. Ke Zlínu má silný osobní vztah a vidí ho jako ideální místo pro fungování své společnosti.

Václav Liška

Ředitel a spoluzakladatel společnosti Aukro.cz. Vystudoval UTB ve Zlíně, v rámci studijní stáže v roce 2003 přišel do polského Allegra. Zde byl u zrodu Aukra a působil ve skupině na pozici International Operations Director. Po letech získal Aukro do svých rukou a vrátil se opět do Zlína.

Program

Partneři

Pořadatel konference

Hlavní partner

Partneři

Podporovatelé

Mediální partneři

 

Chcete se stát partnerem konference?

Ozvěte se nám a domluvíme podmínky spolupráce.

Chci se stát partnerem

Kontakt

Místo konání
14|15 BAŤŮV INSTITUT
7040 Vavrečkova
Zlín


Organizátoři

Miroslava Škubalová
+420 777 949 032
miroslava.skubalova@growjob.com

Věra Kapsová
+420 728 534 874
vera.kapsova@growjob.com

Barbora Pečeňová
+420 775 021 789
barbora.pecenova@growjob.com


GrowJOB s.r.o.  

IČ: 28310888, DIČ: CZ28310888